Gnocchi cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Paste, 12 Ian 2016 | 3053 vizualizari

COMENTARII (29)

portiadelumina 1

12.01.2016, 16:58

Deci cârnaţii se cumpă la "fir"? Pfoaii, înseamnă că eu dacă cer un buchet nu greşesc, nu? ) Mi-ar plăcea să mănânc un astfel de preparat, cred că s-ar potrivi gusturilor mele.

MotanLaOale 1

12.01.2016, 17:00

CameliaR 1

12.01.2016, 17:15

Buuun

-Licurici- 1

12.01.2016, 17:20

yammm... si ce culoare frumoasa are!

daniastefania 1

12.01.2016, 18:21

Ce bine arata!

Bunica 1

12.01.2016, 18:30

Bine arata!

Anett 1

12.01.2016, 18:58

Arata super!

cristinutanicolita 1

12.01.2016, 19:10

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:25

padre )))

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:47

motan

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:47

camelya

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:48

licurici multumesc

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:48

dania

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:48

bunica

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:49

anett

Bya Ralu 1

12.01.2016, 19:49

cristina

Rocsi 1

12.01.2016, 20:26

Alexandra Burz 1

12.01.2016, 21:06

:bd

mirela0911 1

12.01.2016, 21:09

Bun ai făcut!

Bya Ralu 1

13.01.2016, 13:23

multumesc

Catalina L 1

13.01.2016, 18:14

f bun

Bya Ralu 1

13.01.2016, 18:30

miki_a 1

14.01.2016, 11:36

dantes 1

14.01.2016, 12:15

Bun!

Micutza Luana 1

14.01.2016, 13:43

yamii

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb si ciuperci