Ghiveci de legume cu pui (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Mai 2014 | 9258 vizualizari

COMENTARII (25)

Krystyan Trendy 1

20.05.2014, 23:16

bun si sanatos

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2014, 23:18

T I M E A 1

20.05.2014, 23:20

mmm ce bun

Sylvia 1

20.05.2014, 23:48

ghiveciul este una din mancarurile mele preferate , arata bestial si imi plac toate amestecurile de legume

Xandrinne 1

21.05.2014, 06:03

Constelatialeu 1

21.05.2014, 06:24

babi5 1

21.05.2014, 07:51

anca_rm 1

21.05.2014, 08:18

ce bine arata

Dya Daniela Andrei 1

21.05.2014, 09:15

Va multumesc si va pup cu drag!

Lorra 1

21.05.2014, 10:05

Super

kukibella 1

21.05.2014, 10:17

Criss 1

21.05.2014, 10:30

MotanLaOale 1

21.05.2014, 10:31

Rocsi 1

21.05.2014, 11:19

Tare gustos...

Dya Daniela Andrei 1

21.05.2014, 11:47

Va pup cu drag! Multumesc

Corinuta 1

21.05.2014, 12:48

Ce bine arata papica!

deyutzky 1

21.05.2014, 12:52

foarte bun!

Pushaa 1

21.05.2014, 13:11

mirela0911 1

21.05.2014, 13:56

Foarte bine arata!

ralu_ca 1

21.05.2014, 14:00

super gustos

marcela1979 1

21.05.2014, 14:10

Dya Daniela Andrei 1

21.05.2014, 15:07

Oana 1

21.05.2014, 16:29

Ce pofta mi s-a facut! arata senzational!

Micutza Luana 1

21.05.2014, 23:02

yamiii

Dya Daniela Andrei 1

22.05.2014, 17:55

Va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui