Ghebe in otet cu usturoi

de oO_ acnA _Oo in Conserve, 15 Oct 2012 | 30206 vizualizari

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

15.10.2012, 16:21

hmmmm ce bunatate

Lau 1

15.10.2012, 16:39

Miha 1

15.10.2012, 17:15

Cat otet trebuie?

MotanLaOale 1

15.10.2012, 18:49

Rocsi 1

15.10.2012, 19:48

Interesant modul tau de pastrare pentru iarna a ghebelor

Panacris 1

15.10.2012, 20:20

oO_ acnA _Oo 1

15.10.2012, 21:56

Otet pui dupa gust . Daca vrei sa se pastreze mai mult timp , dupa ce le-ai pus in borcane le dai la cuptor 30 de min la 80 de grade

ANNA_46 1

16.10.2012, 00:43

Interesant mod de conservare , pana culegem ghebele , punem reteta bine la favorite

oO_ acnA _Oo 1

16.10.2012, 22:36

andreea_angelo 1

15.11.2012, 16:44

Patricia Iordache 1

21.06.2013, 14:54

Ador ghebele, hribii, galbiorii..asadar...trecem reteta la favorite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pentru iarna