Gem de cireşe

de diaconta in Dulceata / Gem, 6 Iul 2014 | 3577 vizualizari

COMENTARII (27)

Angelina_Elena 1

06.07.2014, 21:48

Ce culoare frumoasa!

Cris2711 1

06.07.2014, 21:48

La o clatita numai bun)

Rocsi 1

06.07.2014, 21:59

Foarte bun!

Bunica 1

06.07.2014, 22:08

Ce sa zic?O fi bun si cu zahar gelifiant,dar prefer sa-l fac asa cumstiu eu

MotanLaOale 1

06.07.2014, 22:08

bun bun

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 22:10

il ador,un deliciu

diaconta 1

06.07.2014, 22:15

Bunica,fiecare e liber sa aleaga varianta care-i convine.Eu fac intr-un fel sau altul in functie de fructe.
Zmeura spre exemplu,care e atat de delicata,nu as putea s-o fierb in mod traditional ,pana se ingroasa.

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:21

Die,daca zic ceva ma fugaresti..ca ti-am luat frica....

T I M E A 1

06.07.2014, 22:22

sigur e bun oricum si da e alegerea fiecaruia cum face. Cu siguranta nu as refuza sa mananc egal cum e facut

- Andreea - 1

06.07.2014, 22:27

Bun

diaconta 1

06.07.2014, 22:28

Cleme,poti sa zici )) accept pareri pro si contra,nu-mi plac alea transante ca la mine se gasesc gemuri/dulceturi pregatite in toate felurile.

diaconta 1

06.07.2014, 22:29

Timi si eu zic la fel.Chiar nu vad nici o problema daca e bun.
La fel nu am nici o retinere de a folosi gelatina pentru prajituri daca rezultatul e ceea ce vreau.

T I M E A 1

06.07.2014, 22:30

Asa e, eu doar la cantitatea de zahar umblu mereu. Pun tot mai putin Vad eu daca se tine, oricum fac 2-3 borcanase, grosul il face mama din ce are prin gradina

diaconta 1

06.07.2014, 22:32

Timea,asta este un alt motiv pentru care imi place varianta asta.Nu e nevoie de prea mult zahar si are consistenta foarte buna

T I M E A 1

06.07.2014, 22:45

Mama mea de cand lumea face niste dulceturi minunate si pune aprox 400 gr zahar la un kg de fruct. Toata lumea vrea gem de la mama ca e mai bun cica, dar nimeni nu se inteaba de ce Pt ca nu e doar zahar ci fructe. Eu pun si mai putin acum si tot sunt bune si prietenele il mananca cu drag

Constelatialeu 1

06.07.2014, 22:54

Die,eu am zis ca doar nu mi-a placut si ca nu mai folosesc pe viitor...prea arata ca o gelatina....dar gusturile nu se discuta...

diaconta 1

07.07.2014, 08:39

Cleme,sunt de acord cu tine

anca_rm 1

07.07.2014, 08:45

super reteta ta , Dia trimite-mi si mie un borcanel mic mic

simona72 1

07.07.2014, 09:27

Supeeer!

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Anca

diaconta 1

07.07.2014, 10:27

Simona

MOKUSKA 1

07.07.2014, 10:51

O bunatate

Pushaa 1

07.07.2014, 11:05

MIUTA 1

07.07.2014, 13:42

Arata suuuuper bine !Delicioasa!

mamaieelena 1

07.07.2014, 20:26

deosebit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese galbene