Friptura de miel

de oanapl in Oaie, 9 Apr 2017 | 11180 vizualizari

COMENTARII (15)

Geanina87 1

09.04.2017, 16:25

MotanLaOale 1

09.04.2017, 16:40

Bunica 1

09.04.2017, 17:06

Bunătate de friptura!

mirela0911 1

09.04.2017, 17:23

Buna friptura!

Rahela Velicu 1

09.04.2017, 18:16

Minunata!

Valclaudia 1

09.04.2017, 19:01

arata tare bine!

miki_a 1

09.04.2017, 19:44

Arată bine!

adry88 1

09.04.2017, 22:43

oanapl 1

09.04.2017, 23:07

Va multumesc de aprecieri!

anca_rm 1

11.04.2017, 10:40

cea mai buna carnita , foarte buna fripturica

Sidy 1

12.04.2017, 07:13

O fripturica de nota 10 !!!

-Marius- 1

12.04.2017, 09:12

oanapl 1

12.04.2017, 10:03

Va multumesc!

navidad_2017 1

16.04.2017, 12:39

Am facut anul acesta pentru prima data friptura de miel acasa, anume dupa reteta Dvs si ne-a placut fff mult, chiar si celor mofturosi! Adaosul de bacon, cantitatea mare de usturoi si ierburile aromatice mai atenueaza din gustul pregnant de miel, iar sosul rezultat in tava de la marinada, dupa coacere este de vis! Multumim si va dorim un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Panacris 1

16.04.2017, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel, la cuptor.