Fricandou rulat in aluat

de Sidy in Porc, 27 Aug 2011 | 14366 vizualizari

COMENTARII (32)

marianascarlat 1

01.05.2013, 19:47

madi_marin 1

01.05.2013, 20:21

suuuper!

sebirizescu 1

01.05.2013, 20:54

babi5 1

01.05.2013, 20:55

feliciacristea46 1

12.09.2013, 18:09

ce inseamna fricandou ? alta denumire are ?

Sidy 1

13.09.2013, 08:00

FRICANDÓU, fricandouri, s.n. Tranșă groasă de carne, din mușchiul interior al pulpei de vițel....sau porc

electra107 1

03.01.2015, 18:52

Eu am facut din piept de curcan si a iesit delicios. Mai intai am pus rulada de carne putin in tigaie cu un strop de ulei apoi am lasat-o putin sa se raceasca am invelit-o in foietaj si am bagat-o la cuptor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]