Fond alb de pui

de Sylvia in Pui, 18 Feb 2014 | 7606 vizualizari

COMENTARII (22)

Sylvia 1

18.02.2014, 11:21

asa cum v-am promis o sa incep o serie in care sa va vorbesc de fondurisi se baze de sosuri iar mai apoi despre cateva sosuri simple, sper sa gasiti utile aceste retete

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 11:34

Chiar aveam nevoie de un ghid! Super!

Mitinita 1

18.02.2014, 11:39

tot timpul fac si eu si o congelez. De cuisoare nu stiam

Sylvia 1

18.02.2014, 11:40

cuisoarele si buchetul garni fac diferenta intre fond si supa de pui, dau acel gust putin diferit

Constelatialeu 1

18.02.2014, 11:44

Chestii profii dar foarte interesante ! Multam Silvia pentru reteta..

Ela68 1

18.02.2014, 11:59

nu stiam ca se pune in apa fierbinte, interesant

marianascarlat 1

18.02.2014, 12:06

Foarte interesant!

Florentina_Cristina 1

18.02.2014, 12:11

MotanLaOale 1

18.02.2014, 12:27

Alina26 1

18.02.2014, 12:33

mena29 1

18.02.2014, 12:48

De retinut!

Pushaa 1

18.02.2014, 13:05

Lau 1

18.02.2014, 13:08

Bunica 1

18.02.2014, 13:57

De trecut repede la favorite!

Merisor 1

18.02.2014, 14:05

Super!

_Alina_ 1

18.02.2014, 14:59

Instant la favorite.

Bya Ralu 1

18.02.2014, 15:46

super

laura_n 1

18.02.2014, 16:23

o idee excelenta!

Rocsi 1

18.02.2014, 19:01

Este super.

tiby 1

19.02.2014, 11:52

Dea_Dea 1

19.02.2014, 16:32

Super

MOKUSKA 1

02.05.2014, 20:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume radacinoase