Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sylvia in Pui, 18 Feb 2014 | 7731 vizualizari
Sylvia 1
asa cum v-am promis o sa incep o serie in care sa va vorbesc de fondurisi se baze de sosuri iar mai apoi despre cateva sosuri simple, sper sa gasiti utile aceste retete
Satisfyyourcravings 1
Chiar aveam nevoie de un ghid! Super!
Mitinita 1
tot timpul fac si eu si o congelez. De cuisoare nu stiam
cuisoarele si buchetul garni fac diferenta intre fond si supa de pui, dau acel gust putin diferit
Constelatialeu 1
Chestii profii dar foarte interesante ! Multam Silvia pentru reteta..
Ela68 1
nu stiam ca se pune in apa fierbinte, interesant
marianascarlat 1
Foarte interesant!
Florentina_Cristina 1
MotanLaOale 1
Alina26 1
mena29 1
De retinut!
Pushaa 1
Lau 1
Bunica 1
De trecut repede la favorite!
Merisor 1
Super!
_Alina_ 1
Instant la favorite.
Bya Ralu 1
super
laura_n 1
o idee excelenta!
Rocsi 1
Este super.
tiby 1
Dea_Dea 1
Super
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
ieri la 07:19
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!