Foietaj de casa cu telemea in aluat

de Merisor in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 7351 vizualizari

COMENTARII (47)

Mitinita 1

10.12.2012, 20:10

Vin si eu

Bya Ralu 1

10.12.2012, 20:17

bun bun

Rocsi 1

10.12.2012, 20:50

Bravo harnicuto

Alinutza80 1

10.12.2012, 20:52

ce bunatate ai facut Merisor!

adry88 1

10.12.2012, 20:54

bravo

Merisor 1

10.12.2012, 21:15

Ina 1

10.12.2012, 21:27

de-as avea rabdare sa fac...

MonaMimi 1

10.12.2012, 23:10

ANNA_46 1

10.12.2012, 23:45

Foarte buna reteta

Merisor 1

11.12.2012, 08:05

_Alina_ 1

11.12.2012, 08:22

mmm, vreau si eu o bucatica

dobrezaira 1

11.12.2012, 09:52

foarte buna, dar totusi tyrebuie sa gust

Sim0na 1

11.12.2012, 10:11

Bun o fi!!!

Cris2711 1

11.12.2012, 12:23

am salvat reteta Meri,place

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:28

bun imi place foietajul

Merisor 1

11.12.2012, 21:51

Cris am facut placinta cu ea azi, dar sunt obosita, o postez altadata. E foarte buna

Merisor 1

11.12.2012, 21:52

Va multumesc pentru aprecieri!

ANNA_46 1

13.12.2012, 21:12

M-am intors sa o iau cu mine

Raluca57 1

18.12.2012, 20:19

L-am incercat, am facut placinta ta cu branza dulce si alta cu telemea. EXCELENT!!!!!! Multumesc, Raluca

Merisor 1

18.12.2012, 20:33

Raluca, ma bucur nespus ca ti-a placut!

Motanulpofticios 1

05.02.2013, 06:13

Se poate va rog sa explicati inca odata cum se face "ciulamaua"?

Am incercat dar chiar nu a vrut sa se faca asa cum vad in poza.

Va multumesc anticipat.

Merisor 1

05.02.2013, 06:42

Motanulpofticios, sa fii foarte atent ce faina folosesti, ca foarte mult conteaza sa fie buna si sa se lege bine.
Deci pui pe foc untul si uleiulsi amesteci pana se topeste untul si trebuie sa dea in clocot, apoi pui faina, eu am pus cat am cuprins in mana si amesteci bine pe foc sa se omogenizeze, dar timp de un minut, nu lasi pe foc mai mult. Practic faina se opareste si se umfla.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cremes