File de salau pane

de RuxyRux in Salau, 6 Sep 2011 | 14727 vizualizari

COMENTARII (43)

alinutzika 1

06.09.2011, 16:09

vai cum arata...

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:13

Si e delicios...mersi

DIANA B 1

06.09.2011, 16:27

Tradatoare mica ... si somonul ce zice ?
Nu sunt fan peste , sorry ca ma repet ... dar aista atata intr-un mare fel , mai draga
m-am prezentat cu scula mea , ca eu nu tanjesc la a nimanui
PS Aaaaaaaaaaaa uitasem ... imi plac portioarele tale ... cat capacul de la wc (glumesc )

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:33

somonelul e cuminte si isi asteapta randul in congelator... si daaa daca stai bine cu ce ai in dotare...normal ca nu poftesti alaturi...bine e pana la urma si chestie de educatie, de spirit sa nu te uiti in gradina celuilalt LoL...iar cu portiile ce sa faci daca asa m-a invatat mama sa gatesc ca pentru popota...ea zice ca nu stie sa gateasca putin

LUK 1

06.09.2011, 16:34

mie imi place mai mult decat somonul

adry88 1

06.09.2011, 16:43

foarte bun

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:47

Mersi Luk

RuxyRux 1

06.09.2011, 16:47

Mersi Ed

Lau 1

06.09.2011, 16:53

ce bine arata

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:01

Mersi Lau

divainbucatarie 1

06.09.2011, 17:21

jolygina 1

06.09.2011, 17:31

foarte buna

madi_marin 1

06.09.2011, 17:38

bun tare.... eu sunt fan peste....iar pane e delicios....

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:43

Diva...multumesc

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:43

jolygina, mersi mult

RuxyRux 1

06.09.2011, 17:44

Ma bucur mult Madi ca iti place

Panacris 1

06.09.2011, 18:00

Super salaul romanesc!!! Somonul din congelator e autohton??? Nu prea cred!!! mai bine savuram pestele nostru romanesc!!! Si cel mai gustos e cel prins direct din rau, fluviu etc., nu de la crescatorie , deoarecee hranit tot cu graunte .

RuxyRux 1

06.09.2011, 18:05

Si de unde sa luam noi peste proaspat autohton tot timpul? Desigur nu despre acela din crescatorie discutam...ar trebui sa stam la munte la malul unui izvor...mmm...sau mai bine pe Dunare.....sau poate la balta....din pacate nu prea avem cum....asa ca ne multumim cu ce gasim si putem

aziz 1

06.09.2011, 19:17

bun saptamana asta imi cumpar peste chit ca-l prajesc cu carligul de rufe pe nas

ela 1

06.09.2011, 19:25

nu vrei tu sa ma infiezi?????ca tare imi place ce si cum gatesti

mena29 1

06.09.2011, 19:55

Tare bine mai arata

Rocsi 1

06.09.2011, 20:08

Corinuta 1

06.09.2011, 20:57

Ioi ce-mi place! ce bun tre sa fie!

RuxyRux 1

06.09.2011, 21:14

Maaaaaai Mona...cu tine uit de toate relele...hay ca m-ai facut sa rad cu pofta iubito si scumpo ce esti

RuxyRux 1

06.09.2011, 21:20

Ela...fara doar si poate scumpa mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salau "pane"