Ficat de gâscă pe pat de ceapă și mere

de Panacris in Ficat, 19 Ian 2014 | 9498 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

19.01.2014, 19:02

bun

Alexandra Elena 1

19.01.2014, 19:08

cred ca e fiarte gustos

MotanLaOale 1

19.01.2014, 19:09

Geanina87 1

19.01.2014, 19:20

Krystyan Trendy 1

19.01.2014, 19:30

arata grozav

Pushaa 1

19.01.2014, 19:37

super

Ina 1

19.01.2014, 19:45

Cred ca-i o reteta grozava ! Bravo, Cristina!

Merisor 1

19.01.2014, 19:47

Interesanta reteta!

Ina 1

19.01.2014, 19:48

Ina 1

19.01.2014, 19:49

Au, nu aici! La poza Byei trebuia )

mihaelam90 1

19.01.2014, 19:54

bunnnnn

Bya Ralu 1

19.01.2014, 20:23

ina

Rocsi 1

19.01.2014, 20:33

Ce bine arata

Panacris 1

19.01.2014, 20:43

Ina Vreau și eu asemenea unghii

Lia_ 1

19.01.2014, 23:01

nu stiam reteta asta de foie gras. eu stiu doar pe ala de se taie felii

sub orice forma e un deliciu

simona72 1

20.01.2014, 09:18

Deliciu, deliciu! Imi place ca ai facut mai multe din gasca!!

Panacris 1

20.01.2014, 12:40

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

MIUTA 1

20.01.2014, 13:02

diaconta 1

20.01.2014, 22:36

Superb arata

madi_marin 1

21.03.2018, 20:32

interesant! nu am mancat niciodata ficat de gasca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute