Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 5843 vizualizari

COMENTARII (43)

Bucataras Medi 1

12.06.2010, 09:57

prima,prima................ce frumos arata..................si ce mult imi place .................las furculitele si iau o portie..............

Ina 1

12.06.2010, 10:18

serveste-te, ca mai am

gaby_duceag 1

12.06.2010, 10:27

ce aspect poate avea o reteta simpla

Julie 1

12.06.2010, 10:37

Tare bun! la noi se numesc icre de fasole.

Rocsi 1

12.06.2010, 11:10

ce frumos ai decorato...la noi asta e iahnia de fasole

vero_closca 1

12.06.2010, 11:12

Ina 1

12.06.2010, 11:13

Gaby, e d'aia banala? ))

Ina 1

12.06.2010, 11:15

Julie, rocsi, fiecare ii zice cum vrea...eu asa am auzit prima data, ca mamaia - D-zeu s-o ierte - nu avea nici blender, nici mixer....si o strivea cu un facalet scurt si gros.... Da, si eu ii mai spun iahnie, dar am avut si lapsus cand am postat reteta

gaby_duceag 1

12.06.2010, 11:16

e)))))

Ina 1

12.06.2010, 11:16

Vero, usor ca am facut multa. Sau ati fost multi frati acasa?

Miha 1

12.06.2010, 11:20

Noi n-am fost multi acasa dar as putea hali fo doo felii de paine cu fasole d-astea.

Ina 1

12.06.2010, 11:21

esti invitata, miha, cum nu? dar cred ca mai bine va faceti, fetele

Rocsi 1

12.06.2010, 11:26

da ina pe caldura asta dak ne apukm de fiert fasole mai bine mancam de la tine e mai simplu

Miha 1

12.06.2010, 11:29

Adica...ati venit...ati vazut...ati mirosit...acu' valea la voi acasa si faceti-va, ha?

gaby_duceag 1

12.06.2010, 11:33

Ina 1

12.06.2010, 11:34

si v-am luat si furculitele

gaby_duceag 1

12.06.2010, 11:34

hihihihi

Ina 1

12.06.2010, 11:37

tu razi ca n-ai pus, ai?

gaby_duceag 1

12.06.2010, 11:39

mah, fa un calcul si tu..daca as da atatea clikuri, nu m-ar durea mouseul? ))))

Ina 1

12.06.2010, 13:15

ma mai pui sa-ti cumpar si mouse, dupa aia......

Sylvia 1

12.06.2010, 14:30

Nota maxima si de la mine, uite cine ma tot lauda pe mine ....cineva care aranjeaza extraordinar orice mancare . Bestial arata ai reusit sa o pui cu poseta aia de patiserie sau cu ceva seringa de decor? Minunata reteta ador fasolica asta si eu fac des dar ma purcelesc si mai fac cu cea de la cutie si nu iese asa buna o sa fac reteta ta

Ina 1

12.06.2010, 14:43

Sylvia, la tine totul pare natural, parca asa trebuie sa fie..... Eu ma straduiesc sa arate asa Pentru forma aia am folosit pistolul pentru biscuiti

Bunica 1

12.06.2010, 14:48

Foaaaarte buna ! Eu o numesc tot ca Julie, icre de fasole. Ai prezentat-o super

Ina 1

12.06.2010, 14:52

Multumesc frumos, Bunica numele nu-i asa important, rezultatul conteaza

ana 1

12.06.2010, 15:15

Foarte buna imi place mult prezentarea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui