Fasole batuta in crapatura de carnat

de epurasha2bb in Porc, 12 Mar 2010 | 5297 vizualizari

COMENTARII (8)

rivka 1

12.03.2010, 15:19

AAAAAAAAAAAAAAAHHH cum arata !

Brindusa 1

12.03.2010, 16:22

si ce nume are.... fasole in crapatura .....de carnat

madi_marin 1

12.03.2010, 17:35

foarte frumos prezentat preparatul....cat despre gust nu pot sa spun decat ca e delicios...

Oana 1

12.03.2010, 18:56

Hai maaaaaaaaaa! vrei sa lesin aici??????? ce bine arata carnatul ala!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:22

rivka de la ataea A-uri sa inteleg ca ai deschis gura mare sa poti gusta prima

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:23

mersi madi, vad ca ti-ai luat furculitele!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:24

brandusa nu m-am gandit prea mult la titlul-am trantit asa , autentic!

epurasha2bb 1

12.03.2010, 20:27

Oana nu lesina, vrei sa te am pe constiinta! astept si varianta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor