Farfalle cu varza calita

de T I M E A in Farfalle, 17 Noi 2012 | 4122 vizualizari

COMENTARII (41)

Zamfira 1

17.11.2012, 13:30

si mie imi aduce aminte de copilarie, o mancare foarte, foarte buna (cu piper putin mai mult)

T I M E A 1

17.11.2012, 13:32

Da Zamfira cu mult piper mancam si noi . Si mi-e dor sa mananc cu paste de casa

Angelina_Elena 1

17.11.2012, 13:32

ce bune sunt!

Zamfira 1

17.11.2012, 13:35

bunica stia sa faca...paste de casa...hmmmm ce bunatate (in supa de gaina de casa, paste cu nuca macinata, cu varza, cu magiun)...

T I M E A 1

17.11.2012, 13:57

Elena

T I M E A 1

17.11.2012, 13:58

Zamfira cred ca si noi stim daca ne apucam, cu putina rabdare si timo reusim

MotanLaOale 1

17.11.2012, 13:58

T I M E A 1

17.11.2012, 14:05

Motan

mamaieelena 1

17.11.2012, 14:06

bune

portiadelumina 1

17.11.2012, 14:22

Deci nu cu carne cum au prezentat alţii în post
Super bună reţeta

T I M E A 1

17.11.2012, 14:22

mamaieelena

T I M E A 1

17.11.2012, 14:23

Padre Eu in general gatesc cu carne cam in weekend si asta pt ca am un sot . In rest eu ador retetele cu legume

Merisor 1

17.11.2012, 16:15

Super ideea cu varza!!
Eu le-am facut cu zacusca zilele trecute si mi-au placut, dar cu varza cred ca sunt tare bune!

Valclaudia 1

17.11.2012, 16:37

as veni si eu sa pap o portie.... Ma primesti?

T I M E A 1

17.11.2012, 16:51

Meri sa le incerci ca sunt bune

T I M E A 1

17.11.2012, 16:51

Claudia, cu mare drag

La Ancuta 1

17.11.2012, 17:26

si la noi se fac paste cu varza, mostenita din casele sasesti. Tot cu piper mai mult imi place si mie

Merisor 1

17.11.2012, 17:33

Ancuta si la voi la Sibiu se fac paste cu varza, ca la Timea?

T I M E A 1

17.11.2012, 17:44

Ancuta multe retete sunt austro-ungare . Eu mancam intr-un sat unde nu era picior de roman sau sas si nici nu au iesit din sat batranii . Acolo am mancat cele mai bune paste de casa cu varza.

T I M E A 1

17.11.2012, 17:44

Meri ) esti mortala...

T I M E A 1

17.11.2012, 17:45

Chiar asa Anca cum e vremea la voi la Sibiu? )

La Ancuta 1

17.11.2012, 17:47

Merisor, Timea e de la Medias

La Ancuta 1

17.11.2012, 17:49

prin "la noi" a nu se intelege "la noi la Sibiu", ci "la noi la sasi" (asta chiar daca nu sunt sasoaica, dar traiesc intr-un mediu sasesc)

T I M E A 1

17.11.2012, 17:51

eu am inteles Anca si stiu dar era funny cum a zis Meri

Merisor 1

17.11.2012, 18:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ficatei si sos de rosii