"Egeh zahrah"-Conopida pane-specifica tarilor arabe

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 5662 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

31.05.2011, 09:34

bun bun

lia maria 1

31.05.2011, 09:37

e foarte, foarte buna

Mitinita 1

31.05.2011, 09:44

ce interesant e tocatorul tau de usturoi sigur mi-ar place ce ai gatit

Bucataras Medi 1

31.05.2011, 09:44

imi place...........

Miha 1

31.05.2011, 09:58

Si mie..

Rocsi 1

31.05.2011, 11:12

cat de bine arata

adry88 1

31.05.2011, 11:57

Lau 1

31.05.2011, 13:23

cat de bine arata

La Ancuta 1

31.05.2011, 13:44

ce bun

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 13:50

Motan
Lia ( dar a ta a iesit mai frumoasa)
Adina ( am si asa ceva si pentru miez de nuca, fistic)
Medi
Miha
Rocsi
Eduard
Sufletista
Dana

kamy 1

31.05.2011, 15:08

tare buna

LicutaMarin 1

31.05.2011, 15:39

super apetisante!...

mihaelaM 1

31.05.2011, 15:44

ce bine arata,cred ca e delicioasa

mirela0911 1

31.05.2011, 19:13

e tare buna, imi placeeee

Mihaela11_jo 1

31.05.2011, 20:48

Kamy
Licuta
Mihaelab
Mirela

mamaieelena 1

01.06.2011, 09:40

delicioasa

dentistutza 1

01.06.2011, 15:00

i-mi place... de mult pandeam asa reteta! bravo!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2011, 20:56

mamaieelena
dentistutza

deyutzky 1

06.06.2011, 18:46

Mihaela11_jo 1

06.06.2011, 21:19

Deyutzky

marieta 1

02.08.2011, 13:04

cred cai minunata conopida facuta asa!!!!!!!!!!!trebuie sa incerc!!!!!!

Mihaela11_jo 1

07.08.2011, 00:11

Marieta
Vei fi placut impresionata de combinatia de condimente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane