Eclere

de Miha in Dulciuri, 4 Mai 2009 | 21872 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

07.05.2009, 18:33

In reteta mea se pune ulei, chiar ca sunt bune si foarte usor de pregatit.

ANCA 1

09.05.2009, 12:05

pe toate le mananc eu, acum, pe loc!

Michelle 1

04.11.2009, 20:15

si eu tot cu ulei le fac!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 11:18

Miha 1

17.12.2009, 11:35

Dragos, sa fac vreo cateva si le trimit colet? Sau tragi o fuguta la Iasi?

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 14:34

daca vin iau eclere si la pachet

Miha 1

17.12.2009, 14:39

Macar sa merite drumul!

Bucataras Dragos 1

17.12.2009, 15:16

corect

ionela2682 1

11.02.2010, 12:04

vreau si eu ! arata super! cred ca ma apuc si eu sa fac!

Rodie 1

09.10.2010, 15:52

wow, ce bun arata

Miha 1

09.10.2010, 16:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si ciocolata