Dulceata din sfecla rosie si ananas

de Panacris in Conserve, 5 Sep 2017 | 3956 vizualizari

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

05.09.2017, 18:41

Interesanta!

MotanLaOale 1

05.09.2017, 18:51

Merisor 1

05.09.2017, 19:18

Ce combinație faină! Vreau să gust

Panacris 1

05.09.2017, 19:59

Aduc, aduc Mersior, am pus la sacoșă

cristinutanicolita 1

05.09.2017, 20:33

Interesanta!

Cofetarul Vesel 1

05.09.2017, 20:42

Rahela Velicu 1

05.09.2017, 21:17

Interesanta!

- Andreea - 1

05.09.2017, 21:58

anca_rm 1

06.09.2017, 08:43

wow ce combinatie interesanta , cred ca e gustoasa

Ksenya 1

06.09.2017, 09:41

Interesanta reteta!

dantes 1

06.09.2017, 13:31

Interesanta!

mihaelar63 1

08.09.2017, 04:26

Super

kytz 1

08.09.2017, 10:25

Chiar interesantă această rețetă!

mirela0911 1

09.09.2017, 09:46

Tocmai ce am gustat si e foarte buna!

Panacris 1

11.09.2017, 19:36

Mirela

elucubratiiculinare 1

12.09.2017, 08:13

waw

navidad_2017 1

15.10.2017, 10:46

Este chiar deosebita si absolut delicioasa! Noi am avut cam 900 g de ananas (dupa curatare/ nearomat+nedulce, probabil inca necopt - asta a fost si motivul care ptr care am incercat reteta!) si 500 g de sfecla prefiarta la vid (cumparata); ptr ca am vrut gem, am dat totul prin robot/razatoarea mare; am folosit 700g zahar rafinat + 100g zahar gelifiant, iar in loc de apa - 500 ml suc de portocale (natural, fara adaosuri, dar cumparat); si numai 1/2 de lamaie, pe care am tocat-o cu tot cu coaja. In 1/2 din cantitatea obtinuta am pus cca 2 cm
scortisoara, 1 cuisoara, 1 enibahar si 1/2 anason stelat macinate. "Castigatoare" este definitiv varianta fara mirodenii (poate ptr ca inca nu ni-i dor de iarna/Craciun). Multumim ptr idee!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosarii copti ai Bunicii