Dulceata din coaja de pepene verde

de Mitinita in Conserve, 29 Iul 2012 | 4042 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

29.07.2012, 10:01

ce frumos trebuie sa arate camara ta.

Mitinita 1

29.07.2012, 10:05

de-ai vedea ce dezordine e in ea

MotanLaOale 1

29.07.2012, 10:25

Merisor 1

29.07.2012, 10:28

din asta vreau si eu sa fac

Rocsi 1

29.07.2012, 11:51

Desi am auzit ca este buna nu am pregatit niciodata!

Panacris 1

29.07.2012, 12:33

Interesanta dulceata!

Lau 1

29.07.2012, 14:26

buna

Poliana 1

29.07.2012, 15:05

Interesant, chiar n-am mai auzit de asa ceva

Mitinita 1

29.07.2012, 20:52

mie mi se pare cam fad gemul asta,chit ca sunt destule condimente.Dar stiti ca eu caut mereu senzatii tari

iry-gabriela 1

30.07.2012, 05:08

as face si eu dar dupa cate vad anul asta pepenii au o coaja asa subtire ca nici nu am ce sa scot.....cati pepeni imi trebuie ???

mamaieelena 1

30.07.2012, 06:50

RuxyRux 1

07.08.2012, 20:29

Si eu o fac si e una din preferintele mele culinare! Deliciu total!Eu o gasesc fantastica Miti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate