Dulce de leche

de Criss in Dulciuri, 24 Ian 2012 | 6095 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

24.01.2012, 07:56

bun

Miha 1

24.01.2012, 08:37

Eu una prefer varianta fierberii conservei in apa, chiar daca e riscanta. Mi-o fi placand adrenalina.

Daca ai grija sa fie cutiile bine acoperite de apa in timpul fierberii, nu e absolut nici o problema. Am facut si eu zilele trecute, am pus intr-o cratita mare, mai multe cutii, si in 2 ore si ceva, am completat doar o singura data apa ce-a scazut.

Avantajul la metoda asta e ca poti fierbe laptele si-l pastrezi apoi pentru cand ai nevoie, pe cand celalalt trebe consumat aproape imediat.

Pfff...ce-am mai palavragit. Ma duc sa-mi beau cafeaua.

Lorra 1

24.01.2012, 08:39

mmm...delicios

diaconta 1

24.01.2012, 09:16

eu am lapte condensat,dar am evitat sa fac dulce de leche,e mult prea dulce pentru mine

Miha 1

24.01.2012, 09:24

E dulce daca-l mananci cu lingurita din cutie Dar folosit in prajituri nu mai e asa dulce.

Ubulika 1

24.01.2012, 09:43

Bya Ralu 1

24.01.2012, 10:48

Rocsi 1

24.01.2012, 10:54

Mihaela11_jo 1

24.01.2012, 11:43

Super

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 14:37

ce-mi place cum arata

adasev12 1

24.01.2012, 17:13

lia maria 1

24.01.2012, 17:27

Criss 1

24.01.2012, 18:23

Multumesc dragele mele.

iry-gabriela 1

24.01.2012, 18:24

bun,bun

Criss 1

24.01.2012, 18:24

Miha, am sa incerc si varianta ta intr-o zi....
Sa vedem cand imi fac curaj.
Deocamdata nici pe acesta nu l-am folosit si inca nu stiu la ce sa-l folosesc. Ma mai gandesc. Poate se strica intre timp si il arunc.

gaby_gabytza 1

24.01.2012, 19:21

mirela0911 1

24.01.2012, 20:20

Criss, hai ca vin sa te ajut..... la mancat!

MotanLaOale 1

24.01.2012, 20:21

RuxyRux 1

24.01.2012, 20:24

Minunat am retinut ideea mersi muuult!

Criss 1

26.01.2012, 06:20

Multumesc dragele mele. Ma bucur ca va place.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]