Drob din piept de pui

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2012 | 23954 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

02.10.2012, 13:11

Bya Ralu 1

02.10.2012, 16:09

yammy

RoXx 1

02.10.2012, 16:33

multumesc

gaby_gabytza 1

02.10.2012, 17:13

Buuun

RoXx 1

02.10.2012, 17:39

multumesc Gabytza

adry88 1

02.10.2012, 20:20

foarte bine arata

lilik 1

02.10.2012, 21:10

Rocsi 1

02.10.2012, 22:35

Mmm ce bun!

RoXx 1

03.10.2012, 09:59

Eduard,Lilik,Rocsi

dobrezaira 1

03.10.2012, 14:01

frumoasa prezentare si gustul cred ca este demential

RoXx 1

03.10.2012, 14:23

multumesc frumos dobrezaira

Sim0na 1

03.10.2012, 15:13

Pana acum n-am facut, dar tare bun trebuie sa fie!!

RoXx 1

03.10.2012, 15:24

Simo sa incerci , eu am facut cu pui fiindca nu mananc miel,oaie etc

Lau 1

03.10.2012, 15:25

RoXx 1

10.10.2012, 12:50

sufletista

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob invelit in foi de placinta