Drob de miel din Bihor

de Sidy in Oaie, 30 Aug 2010 | 13614 vizualizari

COMENTARII (18)

Julie 1

30.08.2010, 08:47

Tot asa se face si la Buzau. Noi insa nu mancam miel si facem din maruntaie de pasare Cred ca am sa postez si eu reteta ca o am pe blog.

Bucataras Medi 1

30.08.2010, 08:53

ce-mi place..............

rivka 1

30.08.2010, 08:59

fff mult imi place drobul

mena29 1

30.08.2010, 09:16

Si mie-mi place mult drobul

nadina73 1

30.08.2010, 14:52

am ajuns si eu ,sper ca nu au papat tot fetele

Sidy 1

30.08.2010, 17:42

Nadina vino ca mai este ! Va servesc cu placere fetele mele...

ana 1

31.08.2010, 07:52

Ce bine arata,noi fierbem maruntaiele in rest acelasi procedeu!

Corinuta 1

31.08.2010, 23:34

Daca-i din Bihor, sigur e bun!

diaconta 1

20.04.2011, 00:16

foarte bun

kukibella 1

20.04.2011, 09:34

Lau 1

20.04.2011, 10:39

Dya Daniela Andrei 1

20.04.2011, 10:39

Arata bine! Insa eu nu prea mananc carne de miel/oaie,,, drept urmare voi pregati drob cu ficat si pipote de porc

mihaelar63 1

20.04.2011, 16:11

Gustos
Dya ma intreb cum sunt pipotele de porc

aziz 1

20.04.2011, 18:38

dya pipote de porc mai mama mai?ai uitat de tine cind ai vz drobul asta minunat asa-i?! delicios Sidy

mirela0911 1

20.04.2011, 21:43

Bun drob

Mihaela11_jo 1

21.04.2011, 07:26

Delicios si apetisant

Panacris 1

03.05.2013, 14:50

iry-gabriela 1

04.04.2015, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de miel cu cartofi si menta