Dovlecel pane la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2011 | 22920 vizualizari

COMENTARII (35)

cireaselili 1

03.07.2011, 08:43

super,ce bine ca nu sunt prajiti

Rocsi 1

03.07.2011, 12:48

-dana ...noua ni s-au paraut foarte buni..incerc si eu sa prajesc cat mai putin
-licuta multumesc
-dia multumesc si sa stii ca sunt buni
-ruxy ma bucur ca iti plac
-carmen ma bucur mult ca sunt pe gustul tau
-lili multumesc
-va pup pe toate

ionela2682 1

03.07.2011, 14:32

Dana Cristea - pusikmea 1

03.07.2011, 17:44

gata rocsi i-am facut, da' mie nu mi-au iesit asa frumosi, in schimb sunt tare buni

Rocsi 1

03.07.2011, 18:01

-ionela multumesc
-ce ai dana ca ti-au iesit super..mie una imi plac cum arata... ma bucur nespus ca ti-au placut

ArianaBala 1

03.07.2011, 18:57

Aseara am facut si eu dovlecel ca al tau Subscriu la ce a spus Pusikmea...nici ai mei nu au iesit asa aratosi, dar gustul a fost super super super!!! Ms de reteta!

nadina73 1

03.07.2011, 19:37

Rocsi super buni trebuie sa fie.Am sa fac saptamana viitoare

Rocsi 1

03.07.2011, 19:48

-ma bucur mult ca ti-au placut ariana
-nadina multumesc...astept si parerea ta

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:03

buni deliciosi

Rocsi 1

04.07.2011, 11:24

multumesc mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu brânză și fistic