Dovlecel pane

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2015 | 3561 vizualizari

COMENTARII (19)

Gicuta 1

16.07.2015, 15:07

Bya Ralu 1

16.07.2015, 15:09

delicios

-Licurici- 1

16.07.2015, 15:17

bun, bun

Merisor 1

16.07.2015, 15:44

Ce bine arata!

Oana 1

16.07.2015, 16:12

Auzi, dar nu sunt multe 12 oua?? pentru un dovlecel?

delia64 1

16.07.2015, 16:13

MotanLaOale 1

16.07.2015, 16:29

1-2 oua, probabil

Andra_Constantinescu 1

16.07.2015, 16:34

Oana, sa stii ca atatea au intrat...n-am diluat cu apa ca sa fie mai gros. Si in plus ouale pe care le-am avut eu sunt mai mici decat cele cumparate.
Mama zicea ca trebuia sa pun si apa ca sa iasa mai pufoase, dar mie mi-au placut mai mult asa

Andra_Constantinescu 1

16.07.2015, 16:49

Motan, cu 1-2 oua chiar n-aveam ce sa fac pentru ca a fost si dovlecelul mare. Poate voi dati dovlecelul prin faina si apoi doar il ungeti cu ou, dar eu am facut ca o gogoasa

MotanLaOale 1

16.07.2015, 18:57

Gogoasa sa fie

reisnaor_2006 1

16.07.2015, 19:10

Gherca Daniela 1

16.07.2015, 19:40

Ina 1

16.07.2015, 19:52

si mie-mi intra multe oua cand fac ceva pane

Panacris 1

16.07.2015, 20:00

Ei chiar 12 ouă mi se pare mult, dar or fi fost oușoare de găină pitică Oricum sunt tare buni dovleceii pane mai ales cu sos de usturoi

Rocsi 1

16.07.2015, 20:40

Sunt preferatii mei!

Xandrinne 1

17.07.2015, 10:55

mirela0911 1

17.07.2015, 12:38

diaconta 1

17.07.2015, 20:41

Eeeeeiii asa-mi plac si mie.
Daca amesteci ouale cu faina,e nevoie de multe oua.
Bravo!!!!

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:04

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan