Dovlecei gratinati

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 3921 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

07.06.2012, 09:31

mihaelar63 1

07.06.2012, 09:36

Bun dovlecelul , mai ales si cu cas si pastrama

Criss 1

07.06.2012, 09:39

Multumesc Motan, Mihaela. Mie chiar imi place dovlecelul si il gatesc in multe feluri.

diaconta 1

07.06.2012, 09:40

e vremea dovlecelului acuma

_Alina_ 1

07.06.2012, 09:45

E grozav de gustos

Criss 1

07.06.2012, 10:40

Multumesc dragelor. Da, e vremea dovlecelului dar in topul preferintelor ramane tot dovlecelul pane. Pot sa mananc un castron intreg.

jolygina 1

07.06.2012, 10:47

imi plac

Rocsi 1

07.06.2012, 11:22

nici mie nu imi place dovlecelul decat pane si chiftelute,in rest nuuu

Bya Ralu 1

07.06.2012, 11:27

Criss 1

07.06.2012, 13:04

Mie imi place si sub alte forme, dar prefer pane. Insa si asa gratinat e delicios.

Geanina87 1

07.06.2012, 15:10

yammmiiii cat de bun

diana_antenolia 1

07.06.2012, 16:48

arata suuuuuuuuuuuuuper!abia astept sa incerc reteta.

Laly 1

07.06.2012, 17:16

Sunt pregatita sa vin la masa

Criss 1

07.06.2012, 18:29

Va astept la masa.

Sim0na 1

07.06.2012, 21:30

tare bun trebuie sa fie..

mamaieelena 1

07.06.2012, 23:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu cas gratinati