Donauwellen - Valurile Dunarii

de Corinuta in Torturi, 1 Aug 2011 | 9241 vizualizari

COMENTARII (39)

LUK 1

02.08.2011, 12:27

pare delicios

marieta 1

02.08.2011, 12:30

bunnnnn!!!

Bucataras Medi 1

02.08.2011, 13:27

ce frumos, ce aspectos..................

Ana_Maria269 1

02.08.2011, 13:29

Criss 1

02.08.2011, 13:46

Foarte bine arata. O salvez la favorite

Rocsi 1

02.08.2011, 15:02

aspectos,gustos

lilik 1

02.08.2011, 16:39

iooooiiiii cum arata de bine

aziz 1

02.08.2011, 16:41

vai doar un chec ,saracutul

Cris2711 1

02.08.2011, 18:02

Ma omori cu prajitura asta,pe aici toti o fac ,numai eu nu,eu o mananc doar

ionela2682 1

02.08.2011, 21:26

mimmi 1

04.08.2011, 12:21

Arata super !

Corinuta 1

07.08.2011, 23:48

multumesc!

oana_pisicutza16 1

05.10.2011, 18:00

arata foarte interesant o sa incerc si eu reteta asta cat de repede

T I M E A 1

09.11.2012, 21:55

o prajitura super gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de fructe de padure si crema mascarpone