Desertul "LAPTE DE PASARE"

de anisoara in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 58055 vizualizari

COMENTARII (33)

anisoara 1

29.01.2010, 22:19

Fetelor va multumesc pt apreciere. Unica vreau sa va rog foarte mult , este o receta ,care trebuie sa aveti deprindere de a lucra cu blaturile cu jelatina inmuiata. Trebuie de pastrat aceiasi temparatura la produce, ca sa vi se primeasca perfect. Daca nu aveti acesta depirndere, , va rog pentru inceput, sa preparati receta de Torta "Lapte de pasare" , o gasiti in pagina mea. Pentru ca insusi receta de torta este foarte usor si foarte repede de preparat si peurma va apucati de acest desert. Al doilea moment, trageti atentie la jelatina cu care lucrati. Va doresc succese la toti si sa aveti un sfirsit de saptamina placut sufletelor voastre alaturi de cei dragi.

mamidesara 1

06.03.2010, 19:42

e la favorite deja!

fluturas 1

21.03.2010, 22:56

eu fac "lapte de pasare" de vreo 13 ani si este foarte fluid preparatul.....de aici si numele retetei!
al tau e mai mult ca o prajitura foarte apetisanta si delicioasa!

cristinne 1

17.08.2010, 15:22

CRIMINALA POZA IN 3 CULORI.. TREBUIE SA INCERC SI EU... PREA O LAUDA LUMEA

anomisana 1

06.01.2012, 18:13

Super tare reteta asta, dar am o nelamurire. Din lista de ingrediente reiese ca din cele 12 oua, se folosesc galbenusurile toate si doar 6 albusuri, dar din modul de preparare reiese ca raman 6 galbenusuri si se folosesc toate albusurile. Din experienta mea, cred ca se folosesc albusurile si raman 6 galbenusuri. Totusi, as vrea sa stiu cum este aceasta reteta, inainte de a ma apuca eu sa stric prin bucatarie.

scortisoara 1

10.03.2013, 18:42

cat de apetisant arata! ador bomboanele Lapte de pasare si sigur voi incerca reteta!

Bya Ralu 1

10.03.2013, 20:11

zuper

babi5 1

06.10.2013, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu cacao, nuca si rahat