Desert Tort Sacher

de Oana in Torturi, 16 Mai 2018 | 3839 vizualizari

COMENTARII (17)

- Andreea - 1

16.05.2018, 18:06

De incercat

RODIMUR 1

16.05.2018, 18:14

Frumos tort!

laura_n 1

16.05.2018, 18:22

Un deliciu!

simona72 1

16.05.2018, 18:45

Minunat! Mai ales făcut la SC!!

Bucataras Diana 1

16.05.2018, 18:50

Rocsi 1

16.05.2018, 19:26

Tare frumos mai este!

xana 1

16.05.2018, 19:26

Arata nemaipomenit!

madi_marin 1

16.05.2018, 19:39

Suuper!

Constelatialeu 1

16.05.2018, 19:42

E de ceva vreme pe lista de asteptare....poate-i vine randul intr-o zi..

MotanLaOale 1

16.05.2018, 20:43

frumos

Merisor 1

16.05.2018, 21:20

Ancutsa 1

16.05.2018, 22:31

E minunat!

mirela0911 1

17.05.2018, 08:24

Ce deliciu!

Oana 1

17.05.2018, 11:03

Cleme, pai si eu il aveam pe lista de cel putin un an! Chiar e buuun! Ma bucur ca va place!

Gherca Daniela 1

17.05.2018, 16:34

super delicios!

kytz 1

18.05.2018, 13:54

Arată mult prea bine pentru a nu fi încercat și de noi! Dacă am coace blatul în cuptorul clasic, ce temperatură și cât timp ați recomanda? Diametrul tăvii? La ciocolată semi-amăruie (eu nu o știu decât pe cea cu lapte și cea amară, așa că le voi combina în cantități egale, sper să iese ceva bun) sau ce ați recomanda și aici? Mulțumesc!

dantes 1

19.05.2018, 07:46

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de fructe de padure si crema mascarpone