Desert reteta de preparare a papanasilor

de cristeena20 in Dulciuri, 29 Sep 2014 | 86031 vizualizari

COMENTARII (34)

jolygina 1

25.03.2015, 00:07

Bya Ralu 1

25.03.2015, 07:10

Arata tare bine

Aletta 1

16.04.2015, 17:48

yammmii

Aletta 1

16.04.2015, 17:51

Imi spui te rog vanilii de care sa iau? nu am mai folosit pana acum. baton de vanilie? m-ar ajuta daca mi-ai spune cam cate grame trebuie,,,

cristeena20 1

17.04.2015, 22:31

Eu am folosit esenta dar poti pune si unul sau doua plicuri de vanilie rpaf. Nu e neaparat nevoie de baton (e si mult mai scump) Pune si coaja rasa de lamaie si asta ii va da un gust deosebit de bun si parfumat sper sa iti iasa buni

jolygina 1

18.04.2015, 01:26

marcela1979 1

20.04.2015, 02:42

jolygina 1

25.04.2016, 01:12

VI 1

26.04.2016, 09:28

Arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu pandispan