Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 14 Iun 2017 | 3579 vizualizari

COMENTARII (21)

cristeena20 1

14.06.2017, 14:00

foarte bine arata

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 14:05

multumesc

Bunica 1

14.06.2017, 14:12

Bună pufoșenia!

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 14:14

Buni multumesc

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 14:46

interesanta! Merci pentru reteta!

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 14:48

cu mare drag

Merisor 1

14.06.2017, 15:50

La ce ingrediente ai pus, cred că-i delicioasă

CameliaR 1

14.06.2017, 15:52

Mmm, nu am mancat nicioadata prajitura cu dulceata de corcoduse. Este buna?

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 16:03

Meri e o bunatate combinatia asta

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 16:04

Camelya la urmatoarea intalnire iti aduc un borcan,anul trecut am facut 60,am dat in stanga si dreapta,este delicioasa

dantes 1

14.06.2017, 16:14

Buna!

reisnaor_2006 1

14.06.2017, 16:39

multumesc

Rocsi 1

14.06.2017, 20:06

Mie imi plac aceste pufosenii!

Ancutsa 1

14.06.2017, 20:36

Interesanta si aromata!

Adi 1

14.06.2017, 21:01

Foarte buna!

alilianaa 1

14.06.2017, 21:11

foarte buna!

mirela0911 1

15.06.2017, 11:04

Ce bine arata!

Catalina L 1

15.06.2017, 21:34

yammm foarte buna

kytz 1

17.06.2017, 07:29

- Andreea - 1

06.05.2018, 18:39

Valclaudia 1

01.08.2018, 21:07

servesc si eu de ziua ta..... La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rumba