Desert prajitura Krantz

de vio_dreams in Prajituri, 15 Noi 2013 | 157652 vizualizari

COMENTARII (30)

vio_dreams 1

17.11.2013, 22:17

Laura nu stiu ce sa zic, poate crema de oua nu ai lasat-o suficient pe foc? Sau ai adaugat galbenusurile fierbinti peste unt?
Mie mi-a iesit destul de tare , se observa onsistenta cremei in fotografii, am intins-o cu ajutorul unui cutit.
La mine pe blog am pus si link catre reteta de unde m-am inspirat, acolo pare chiar mai compacta crema decat la mine.
Mai vazusem aici pe bucataras reteta Gabitzei care are si lapte in crema si pare destul de tare si lav ea.

Mitinita 1

11.12.2013, 20:22

Ce ma bucur ca te-am descoperit Bine ca am aflat ca esti si tu aici De acum ne auzim mai des

korina 1

21.12.2013, 14:43

buna,praf de copt nu se pune deloc?

korina 1

21.12.2013, 23:09

n am mai avut rabdare sa astept raspunsul,asa k am facut o asa cum era scris, si trebuie sa va spun ca a iesit foarte buna,a devenit preferata familiei,e chiar usoara de preparat,va multumesc mult pt reteta asta minunata!

Panacris 1

19.02.2014, 13:32

Delicioasă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]