Desert prajitura cu nuca caramelizata

de RuxyRux in Prajituri, 18 Feb 2012 | 96753 vizualizari

COMENTARII (80)

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:20

antici_gabytza....multumesc

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:21

Multumesc Cris esti o draguta

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Multumesc Motan

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Criss, multumesc draga mea

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:22

Mamaie scumpa,....multumesc

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:23

Multumesc Madi

mena29 1

19.02.2012, 20:26

Ceee bunatateeee!!!!

RuxyRux 1

19.02.2012, 20:29

Multumesc iubita Mena...mi-era dor de tine

Teo 1

19.02.2012, 21:06

am ajuns asa de tarziu...!raman doar cu povestea!

mirela0911 1

19.02.2012, 21:35

Si prajiturica ta arata grozav de bine si delicioasa!

roxyroxana 1

19.02.2012, 21:37

dementiala

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:39

Esti o draguta Teo....multumesc mult mai am inca sa stii

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:40

Multumesc Mirela

RuxyRux 1

19.02.2012, 21:40

roxyroxana, multumesc mult

horia 1

20.02.2012, 00:25

ce bine arata!

horia 1

20.02.2012, 00:26

nota 10 cu felicitari!

RuxyRux 1

20.02.2012, 09:12

Multumesc Horia

ionela2682 1

23.02.2012, 20:33

Asta o am si eu in plan..arata de milioane!!

RuxyRux 1

23.02.2012, 21:10

Da e minunata eu cu prajiturica asta mi-am pus poftele in cui de dulciuri pentru multa vreme....

mirela_chicago 1

26.02.2012, 00:19

arata f bine dar faina nu are nevoie aceasta prajitura ptr blat?

RuxyRux 1

26.02.2012, 00:39

Nu Mirela nu are nevoie...e un blat din albusuri si nuca! Atat! Multumesc...

mirela_chicago 1

26.02.2012, 06:05

ok multumesc , eram curioasa ca banuiesc ca iese blatul ca o bezea , cum de lai taiat in 3 parti ??

RuxyRux 1

26.02.2012, 09:47

Nu se taie transversal ca un blat obisnuit ci se taie pe lung in trei bucati mai micute.

ANDREEA 1

29.10.2012, 00:18

BUNA SEARA!Vreau sa te felicit pentru postarea acestei retete si sa te intreb ceva,pentru a face prajitura in varianta-tort,in tava cu diametrul 26 cm ,ar trebui sa dublez sau sa triplez ingredientele?

RuxyRux 1

29.10.2012, 07:56

Buna Andreea, daca ai hotarat sa o prepari in varianta tort te sfatuiesc sa folosesti o forma cu inel dar mai mica, sa ramai la aceste cantitati, sa imparti din ochi in trei compozitia de blat, si sa coci fiecare parte pe o foaie pergament asezata la baza, apoi desigur imparti si crema in 3 si ungi fiecare foaie, sper sa te descurci! Zi frumoasa sa ai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Wild beries squares