Dragele mele,am zapacit reteta pentru ca este foarte lunga dar crema care a ramas,din eroare,aici, este crema veche.Crema noua pe care am preparat-o la aceasta amandina cu frisca lichida si ciocolata o gasiti la mine pe blog!
http://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/2012/10/prajitura-amandina.html
Crema :
3 oua
1 pachet de unt sau margarina
100 ml. lapte
50 ml frisca lichida
200 g zahar
70 g ciocolata cu lapte
3 linguri de cacao
3 fiole cu esenta de rom
Mod de preparare:
Intr-o cratita amestecam ouale cu zaharul ,laptele,frisca si cacaoa .Punem pe foc mic si adugam ciocolata bucatele si margarina. Amestecam bine cu un tel pana obtinem o compozitie densa si fina .
Cand s-a racorit punem si esenta de rom .
Dam la frigider pentru cel putin 2 ore !!!
Cand este bine racita, o scoatem din frigider si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare .
Imi pare rau de incurcatura!