Desert placinta cu iaurt

de Doinavar in Prajituri, 8 Feb 2013 | 294366 vizualizari

COMENTARII (30)

Lau 1

08.02.2013, 16:17

faina

DIANA B 1

08.02.2013, 16:54

Doina , mie-mi place ... azi , in sfarsit am descoperit si foile de placinta refrigerate

Doinavar 1

08.02.2013, 17:28

Multumesc mult, pupici.

Bya Ralu 1

08.02.2013, 18:17

MotanLaOale 1

08.02.2013, 19:09

Rocsi 1

08.02.2013, 20:59

Asa bine arata ca nu refuz o bucatica!

Valclaudia 1

09.02.2013, 08:18

arata grozav!!!

Criss 1

09.02.2013, 08:56

Superba placinta! O am pe lista de asteptare.

babi5 1

09.02.2013, 11:32

Daaaaaaa!!! trebuie sa o facem si sa ne laudam cu rezultatul final

Cris2711 1

09.02.2013, 13:25

interesanta prajitura

Maria68 1

10.02.2013, 10:43

Minunata placinta

Teo 1

13.02.2013, 20:19

foarte bine arata!

maria34 1

19.07.2013, 22:33

ce nu spune Doina.........foile de placinta trebuie lasate de seara sa se usuce bine de tot pentru a fii zdrentuite cat mai bine,este foarte usor de facut aceasta prajitura si mai ales foarte buna.Eu am folosit fructe confiate si stafide hidratate in rom,la sirop am folosit 2 lamai pe care le-am ras si coaja am pus-o la sirop.
Atentie.....siropul se pune la foc inainte de a te apuca sa pregatesti prajitura si se tine pana cand prajitura este coapta,iar cand este scoasa din cuptor fierbinte asa cum este se toarna putin cate putin tot siropul....nu va speriati ca e mult il absoarbe pe tot......eu o numesc BACLAVA (denumire personala)merita sa o incercati

lucy2002 1

20.07.2013, 12:59

Ce bine arata!!!

cora_magic 1

02.08.2013, 19:23

in seara asta o fac si eu , prima data, dupa reteta doamnei Doina am tot ce-mi trebuie mai putin vasul de ceramica. merge in vas de sticla termorezistenta sau tava normala emailata?

adry88 1

26.10.2013, 10:52

diana_k 1

26.10.2013, 13:26

Cora merge si in vasul de yenna sau tava normala.

diana_k 1

26.10.2013, 13:26

bianca92 1

26.10.2013, 19:16

mmmm o bunatate

iuliaAO 1

27.10.2013, 00:03

deci nu imi vine sa cred ca mi-am facut cont pt asta, dar na ....
placinta este foarte buna la gust, am facut chiar azi, doar ca are o mare problema. Este foarte grasa si daca mananci mai mult de o bucate te ingretosezi de la atat ulei. dumnezeule mare cum sa pui o cana de ulei la o cantitate asa de mica de maerial si eu cand am citit reteta mi sa parut cam mult, dar am spui hai fie ca poate asa trebe dar se pare ca m-am inselat amarnic
asa ca dragele mele va rog sa nu puneti mai mult de jumatate de cana de ulei ( max jumatate ) la cantitatea aceea de compozitie daca vreti sa nu vi se faca rau dupa ce mancati 2 bucati de placinta.

marse 1

31.01.2014, 11:45

am facut-o,e super buna !o recomand tuturor!

Iza20 1

31.01.2014, 12:57

interesanta reteta o sa o incerc si eu

Pushaa 1

31.01.2014, 15:10

buna tare placinta asta!

Aurelia 07_07 1

31.01.2014, 15:30

likar 1

31.01.2014, 16:03

Masoara uleiul si zaharul cu paharul de iaurt.....si poti pune foaia direct un tava si apoi pune compozitia cu polonicul(distribui compozitia cu o lingura),intre cele13-14 foi poti pune branza de vaca cu stafide(cele necesare,dupa gust),peste ultima foaie pune compozitia si renunta la sirop(daca e prea dulce).....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si visine