Desert pasca cu aluat umplut

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 9 Apr 2018 | 3677 vizualizari

COMENTARII (22)

vasimur 1

09.04.2018, 22:02

Rahela Velicu 1

09.04.2018, 22:10

Super delicioasa!

Rocsi 1

09.04.2018, 22:29

Ai pregatit bucate una si una, pentru aceasta mare sarbatoare! Te felicit Andra!

diaconta 1

09.04.2018, 22:40

Deosebita

Andra_Constantinescu 1

09.04.2018, 22:51

Multumesc frumos, dragilor!

Adi 1

09.04.2018, 23:06

Foarte frumoasa!

Corinuta 1

09.04.2018, 23:12

Andra, eu am citit in reteta lui Merisor ca dupa ce pui crema de branza, dai pasca iar la cuptor vreo 20 de minute, intre timp impletesti aluatul de pus deasupra. Dupa ce s-a copt si crema si s-a intarit, scoti pasca si asezi impletitura pe ea, apoi o ungi deasupra si o bagi iar la copt cateva minute. In felul asta nu ti se va scufunda crucea in umplutura. Zic numai ptr ca si eu vroiam sa o fac, am citit reteta, dar nu mi-a dospit aluatul, in concluzie am pregatit altfel de aluat.

MotanLaOale 1

09.04.2018, 23:33

Andra_Constantinescu 1

09.04.2018, 23:47

Da, Corinuta, vad ca ai dreptate. Eu citesc printre randuri in general si in graba in care am fost probabil ca ori am omis acest lucru, ori am uitat, dar ma gandesc ca daca o mai tineam la cuptor ca sa se inchege si branza cred ca se ardea mai rau la baza
Stai linistita ca si eu am aruncat un aluat de pasca. Nu i-am facut maia si nu a mai crescut. Am aruncat si cozonacii din aceeasi pricina si apoi am facut altii Aventuri din bucatarie...

Corinuta 1

10.04.2018, 00:09

Asa e cu nebunia de sarbatori, incerci sa faci cat mai multe in timp scurt. Oricum de data asta nici macar nu m-am suparat ca nu mi-a iesit, pur si simplu nu am avut chef sa mai incerc inca o data si am facut altfel de aluat Si eu m-am gandit ca s-ar putea sa se arda putin la baza din cauza ca blatul de dedesubt sta cel mai mult la cuptor. Probabil ca depinde si ce fel de cuptor ai si la cate grade se incinge. Poate ne lamureste Merisor

Andra_Constantinescu 1

10.04.2018, 00:14

Cuptorul meu oricum e mai ciudat...iar lui Merisor ii ies perfecte toate pentru ca probabil are mai multa experienta

Andra_Constantinescu 1

10.04.2018, 00:16

Greseala mea a fost ca am lasat mai mult decat trebuia baza ca sa se coaca. Probabil ca daca nu o lasam mai mult si nu uitam ca trebuie sa coc si umplutura, nu mai ardeam nici baza si iesea si crucea frumos

Andra_Constantinescu 1

10.04.2018, 00:19

Initial am crezut ca baza e arsa de tot si nici nu vroiam sa-i mai fac poze , era cat pe ce sa o arunc , dar cand am taiat mai mult din ea am vazut ca nu era asa si ca mi-am creat impresia asta din cauza la cacao. Oricum, a fost foarte buna.
Intr-o buna zi, poate voi face si eu pasca perfecta...si cozonaci (aia imi ies din tava )

Corinuta 1

10.04.2018, 00:36

Important e sa fie buna si sa se manance Intr-o buna zi o sa o fac si eu, ca tare draga mi-a fost cand am vazut-o. E putin mai migaloasa decat una obisnuita, dar am incercat eu si retete mai complicate.

Andra_Constantinescu 1

10.04.2018, 00:58

Da, nu trebuie sa ne descurajam. Din greseli invatam

Andra_Constantinescu 1

10.04.2018, 00:58

Problema mea este ca uit si gresesc iar

mihaelar63 1

10.04.2018, 04:10

Ce noroc avem noi cu Merisor

mirela0911 1

10.04.2018, 08:26

Tare frumoasa e si sigur a fost buna!

Ancutsa 1

10.04.2018, 12:56

Foarte buna!

katty 1

10.04.2018, 20:28

Cu siguranta a fost delicioasa, chiar si asa moale!

dantes 1

13.04.2018, 17:01

Buna!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 19:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu frisca