Mmmmm, cu dulceata de fragute.... (care-i atat de delicioasa, iar la noi si scumpa ca aurul, deci nu ne-am indura s-o punem la prajitura!). Si cu aluatul bun-bun, pe care vi l-am "furat" de la "TARTA" CU CAISE si-l tot folosim de atunci, in diverse combinatii si forme! La noi Guguluf-ul (orig: Gugelhupf) se face din aluat cu drojdie, cu mult unt si stafide, deci ca un fel de Brioche si-i o "coptura" tipica la Sarbatorile mari. Puteti face in aceasta forma si blat de tort, (e de fapt tipica ptr tortul "Frankfurter Kranz"= Coroana de Frankfurt), nu numai ca arata in final f. deosebit, dar se si feliaza f. frumos. Noi ne-am "indragostit" de poza 3, cea cu clasicul tel in spuma de oua (in locul vesnicelor palete de mixer ), mama spune ca-i trezeste amintiri induiosatoare Romanesti....