Desert cu ciocolata si capsuni

de Corinuta in Prajituri, 10 Iul 2011 | 23230 vizualizari

COMENTARII (98)

Maria68 1

11.11.2012, 10:24

Minunat!!!!!

Corinuta 1

11.11.2012, 10:49

angyb 1

11.11.2012, 12:23

Corinuta 1

11.11.2012, 13:32

drkata 1

04.04.2013, 20:30

Arata foarte bine si as vrea sa l fac numai va rog spuneti mi si mie ce fel de branza se foloseste, multumesc

Corinuta 1

05.04.2013, 12:12

Multumesc! Am folosit branza dulce de vaci.

Tuxedo 1

06.04.2013, 22:34

arata super mega ultra!

Valclaudia 1

10.07.2013, 06:40

Doamneee ,Corino! Arata MI-NU-NAT!!!

Corinuta 1

10.07.2013, 08:45

Multumesc Clau, a fost si foarte bun!

nilgun 1

07.09.2013, 22:35

minunat

Gabrielle_Gabi 1

07.09.2013, 23:11

Ce minunatieeee !

Luiza93 1

08.09.2013, 00:51

Poti sa-mi spui te rog ce fel de branza ai folosit?.. Tare mult doresc sa fac si eu aceasta reteta(ca si multe altele incercate), numai ca am o nelamurire in privinta branzei. Multumesc! Iar site-ul este de nota maxima. Multumesc inca o data !

nadea68 1

08.09.2013, 09:02

super buna !!!

bursuc24 1

08.09.2013, 10:11

Luiza93 eu am facut tortul cu mascarpone

Corinuta 1

08.09.2013, 12:02

Multumesc Nilgun!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:03

Gaby, esti tare draguta!

Corinuta 1

08.09.2013, 12:04

Luiza, am folosit braza slaba de vaci pe care am mixat-o cu smantana cu mixerul vertical pana a devenit cremoasa. Daca gasest,i poti folosi crema de branza (gen Philadelfia) care nu mai trebuie mixata cu smantana.

Corinuta 1

08.09.2013, 12:05

Nadea, multumesc scumpo!

Luiza93 1

08.09.2013, 22:09

Multumesc frumos de ajutor (Corina & bursuc24) de abea astept sa o incerc . Multa sanatate si la cat mai multe retete bune

Corinuta 1

08.09.2013, 22:34

Multumesc Luiza, iti doresc spor la treaba si sper sa-ti placa!

hpsin666 1

13.12.2013, 16:26

salutare tuturor
cum ati reusit sa integrati biscuitii in doar 100gr de unt? e prima mea reteta si nu am reusit decat cu 200gr unt. e gresit? acum e la frigi. sper sa iasa bun. nu de alta dar este cadoul meu pt o persoana scumpa si nu as vrea da dau gres.
multumesc

diaconta 1

13.12.2013, 16:45

Hpsin666,cred ca nu-i nimic gresit daca ai considerat ca e nevoie de mai mult unt,asta depinde si de biscuitii folositi.
Si eu folosesc mai mult unt decat alte persoane pentru biscuiti.
Ideea e sa nu fie baza de biscuiti prea moale si sa-ti sustina crema.
Sper sa reusesti sa impresionezi acea persoana draga cu desertul,cu siguranta va aprecia efortul daca nu va iesi chiar perfect.

Ancutsa 1

20.05.2020, 15:44

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sfaramiciosi cu fructe de padure