Desert branzoaice

de diana_k in Prajituri, 9 Apr 2013 | 103623 vizualizari

COMENTARII (35)

AnyCostescu 1

11.04.2013, 10:36

soryna1981 1

13.04.2013, 16:26

Buna....Mi-am propus sa fac branzoici si am adoptat reteta ta,acum sunt la faza de framantat,dar nu stiu daca este sau nu ceva in neregula,am pus ingredientele,am framantat,dar mi se pare putin c-am greu de framantat,imi poti spune daca este normal sa fie asa?sau dupa acea o ora si jumatate de dospit aluatul isi da drumul la"elasticitate"si il poti"manevra" mai usor?!.....sper sa imi poti rasp cat mai repede posibil.

ralu_ca 1

22.09.2013, 15:29

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:03

delicioase

Panacris 1

26.01.2014, 20:14

Pushaa 1

27.01.2014, 13:13

ce as manca si eu una!!

babi5 1

27.01.2014, 14:44

dantes 1

10.12.2018, 07:04

Bune!

-Marius- 1

10.12.2018, 10:26

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si stafide