Desert blat de tort cu nuca

de Constelatialeu in Torturi, 5 Aug 2013 | 96846 vizualizari

COMENTARII (38)

Constelatialeu 1

05.08.2013, 21:32

Diana,la o tava de 28 cm merg 10 oua....si e un blat care se insiropeaza...

Constelatialeu 1

05.08.2013, 21:32

Ella 87,nu este nevoie de praf de copt...

roxana_simona 1

05.08.2013, 23:25

xana 1

05.08.2013, 23:36

iiii, ce bine arata!

Doralinda 1

06.08.2013, 00:02

-bd

alexandra96 1

17.04.2014, 15:04

arata foarteee binee

jennyfer 1

17.04.2014, 21:48

superrrrrr arata...o sa-l incerc si eu!

dayana38 1

18.04.2014, 11:36

nu inteleg ,ceva .cum 2 linguri de faina?

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:33

dayana38,ce nu intelegi pui 2 linguri cu faina..lingura de ciorba,cum sa fiu mai explicita...

Meli 1

18.06.2014, 10:29

fara praf de copt?

Giana 1

18.06.2014, 11:10

Ratasem blatul asta, bine ca l-am gasit acum

ioana_pufy 1

29.12.2014, 18:53

buna..ce crema ai folosit? multumesc

Constelatialeu 1

29.12.2014, 19:28

Ioana,sincer nu mai stiu,folosesc diverse creme.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu spuma de vanilie si crema ganache