Cuş-cuş cu nuci şi pesmet

de madi_marin in Paste, 13 Apr 2014 | 6686 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

13.04.2014, 11:24

Constelatialeu 1

13.04.2014, 11:34

Rocsi 1

13.04.2014, 11:46

Micutza Luana 1

13.04.2014, 11:49

bun

Lia_ 1

13.04.2014, 12:12

mi-ar placea! bravo

madi_marin 1

13.04.2014, 12:38

Motanel, fetelor ma bucur ca va plac e prima oara cand le confectionez si ne-au incantat!

Anett 1

13.04.2014, 13:49

hmmm arata delicios!

Panacris 1

13.04.2014, 14:05

De probat!

Lavinia 1

13.04.2014, 14:14

arata super bine!de probat si eu

gaby_gabytza 1

13.04.2014, 14:28

tare bine aata

Bya Ralu 1

13.04.2014, 15:38

ce bun trebe sa fie

mirela0911 1

13.04.2014, 18:12

Delicios de bun!

Merisor 1

13.04.2014, 19:57

Bun, tare bun1

Satisfyyourcravings 1

14.04.2014, 15:58

De incercat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca si sos caramel