cred ca vero a pus 3 furuclite si atunci pe mine nu ma lasat sa pun dacet 4 ,super bun am laut si eu vreua sa fac si eu ,inca nu stiu ce dar..........vedem finalu
neata gaby, e foarte bun, nu ma asteptam sa imi placa, nu siu cu ce sa zic ca seamana....e f fin, ina sp ca seamana cu lasagna, insa eu nu am mancat ca sa pot sp daca seamana sau nu, incearca-l si tu, eu zic ca o sa-ti placa
medi, eu nici nu stiam ce e ala cus-cusam dat pe net sa caut si tot nu mi-am dat seama pana nu am gasit in carrefour , chiar acum am mai dat o tura pe la el, deci mie imi place si rece, acu nush daca se manaca doar cald
Pusikmea e tare buna reteta ta ai si de la mine 5 furculite pt afumatura . sa stii ca pastele astea care in Romania se numesc cus cus nu e adevaraul cus cus....are doar forma lui Cuscus-ul e o faina ca si grisul doar granulata si macinata altfel , eu fac dar sincer nu prea am acoliti aici in Franta se mananca tare ca e una din mancarea de baza araba ( si sunt din plin aici ) Vezi ca am pus si eu o reteta cu cuscus si e o poza si cu cutia cred.
M-am lungit sa iti explic astea ca sa te fac sa cauti si adevaratul cuscus sa il gusti
ala se face cu apa clocotita cu ce arome vrei, unt sau ulei de masline fara sa il pui pe foc.