Curry rosu de pui

de Brindusa in Pui, 28 Ian 2010 | 6459 vizualizari

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:39

arata foarte bine in imaginea din mijloc ,. Ce de borcane , borcanase si sticlute ai !!! eu abia am gasit pe aici sos de soia , de peste si lapte de cocos . am vazut azi ulei de orez , folosesti asa ceva?

Brindusa 1

28.01.2010, 17:44

aaa, pai astea sunt cam 2 la suta din ce borcane, condimente, paste si alte minunatii am

Brindusa 1

28.01.2010, 17:45

Ulei de orez? poate otet de orez.
N-am gasit pana acum retete cu ulei de orez.

mihaelar63 1

28.01.2010, 17:57

mi-am amintit firma - Scotti si am dat cautare , au ulei de orez .

Oana 1

28.01.2010, 19:14

Ce bine arataaaa Mix de legume am vazut la Megaimage, aceali borcan Wow, si eu am sticle cu sosuri si borcane multeeee

Brindusa 1

28.01.2010, 20:10

@Oana: de la Megaimage am si eu.

Teo 1

28.01.2010, 23:01

arata apetisant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb