Curry de soia noodles

de Bucataras in Mancaruri de post, 9 Mai 2013 | 4930 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

09.05.2013, 17:16

Eu nu gasesc la ingrediente soia noddles-ii astia,ca eram curioasa cum sunt daca nu-i vad deloc,cum sa-mi dau seama

laura_n 1

09.05.2013, 17:20

Adina )

laura_n 1

09.05.2013, 17:23

suna bine cu asa ingrediente, dar asteptam sa ne delectam si cu poza

Bucataras 1

09.05.2013, 17:24

urmeaza si reteta video!

adry88 1

09.05.2013, 17:26

la asa ingrediente sigur este bun

Mitinita 1

09.05.2013, 17:29

am luat si eu granule de soia,dar nu mi-au placut deloc sa vad cum arata taiteii astia si apoi te mai intreb eu

Mitinita 1

09.05.2013, 17:38

deci tu acuma filmezi

simona72 1

09.05.2013, 17:40

Este pe gustul meu, dar cu carne, nu am incercat cu soia!!

alilianaa 1

09.05.2013, 17:46

Nu am mancat dar cred ca este foarte buna!merita incercat!

portiadelumina 1

09.05.2013, 18:02

Aştept să văd, deşi, cred că-i bănuiesc gustul.

Merisor 1

09.05.2013, 18:25

Suspans, ca de obicei Tocmai ca in postarea mea de dimineata

Bunica 1

09.05.2013, 18:51

Tabita _ 1

09.05.2013, 18:52

mitinita deci tu acuma filmezi
Joi, 9 Mai 2013, 17:38:27

Bya Ralu 1

09.05.2013, 20:38

arata super

loredanaaa 1

09.05.2013, 21:08

diaconta 1

09.05.2013, 22:42

iar de-astea in pielea goala

Rocsi 1

10.05.2013, 11:25

Geanina87 1

11.05.2013, 08:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita