Curcan la tava, cu ciuperci umplute.

de dicarmencitta1957 in Curcan, 15 Apr 2010 | 9011 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 20:06

mihaelar63 1

15.04.2010, 22:08

elegant preparat , elegant prezentat

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:09

Multumesc si voi aveti preparate foarte frumoase si foarte deosebite.foarte frumos prezentate.

ela 1

15.04.2010, 23:13

la asa familie mare,asa desfat

Sylvia 1

16.04.2010, 09:55

Excelent arata felicitari si are niste ingrediente curcan, ciuperci , cascval, vin ....minunat trebuie sa fie.

nadina73 1

16.04.2010, 09:55

ce bine arat ,foarte bun,felicitari

dicarmencitta1957 1

16.04.2010, 11:06

Multumesc mult, Nadina73,Sylvia,Ela.Aceste ciuperci sunt preferatele baietilor,eu nu prea ma dau in vant dupa ele,dar ei ar manca la greu ciuperci.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume si rasol de curcan