Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Muraturi, 30 Oct 2012 | 29448 vizualizari
Ina 1
Mihaela, stiu ca boabele de porumb aciduleaza zeama mai bine, dar am si eu fixurile mele desi punem si d'alea
andreea_angelo 1
eu pun sfecla rosie,imi place ca zeama de varza sa fie mai colorata!! dar cu gutui nu stiam,oare de ce se pun??
elucubratiiculinare 1
Nici eu nu stiam de sfecla rosie
mihaelakitana 1
daca nu a-ti pus varza inca, incercati sa puneti si busuioc in butoi anul asta, va iesi mult mai limpede
mihaelakitana poate la anul
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:34
de Caty 2
ieri la 19:36
de laura_n 7
ieri la 15:43
ieri la 11:22
pe 30.06 la 22:09
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Caty
RODIMUR
vasimur
Sidy
MotanLaOale
Laly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MadalinaPaula 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!