Cum se face sucul de rosii

de Adi in Bulion, 20 Aug 2017 | 15056 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

20.08.2017, 12:04

Andra_Constantinescu 1

20.08.2017, 12:05

Ai fost foarte harnic! Tare bun sucul de rosii!

Ina 1

20.08.2017, 12:05

al meu e la sterilizat: 27 sticle de 750 ml fiecare

Mitinita 1

20.08.2017, 12:23

- Andreea - 1

20.08.2017, 12:39

madi_marin 1

20.08.2017, 12:40

si noua ne place!

oanapl 1

20.08.2017, 13:12

-Licurici- 1

20.08.2017, 13:25

imi place!

Corinuta 1

20.08.2017, 15:55

bun la iarna!

miki_a 1

20.08.2017, 16:29

Bun, bun, bun! 🍅🍅🍅

dantes 1

20.08.2017, 16:48

Bun!

mirela0911 1

20.08.2017, 18:03

Buuun!

Rocsi 1

20.08.2017, 19:32

O sa fie minunat la iarna! Eu am masina cu separator de seminte, dar nu o folosesc. Decojesc rosiile, le scot cotorul si le dau asa prin robot.

Adi 1

20.08.2017, 22:11

Multumesc frumos!

elucubratiiculinare 1

22.08.2017, 08:40

Panacris 1

02.09.2020, 19:46

Bun, bun! Intrebare, ardeii kapia, sunt dejaa copti si curatati la ingrediente??? Sau cele 5 kg de ardei kapia se vor coace si ce se obtine dupa curatare se pun in sosul de rosiii??? Multumesc! Ma tenteaza reteta asta minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii