Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit

de hangiu in Porc, 11 Apr 2010 | 90855 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras 1

11.04.2010, 17:01

Trebuie sa recunosc ca ati facut arta acolo

ela 1

11.04.2010, 17:21

ai dreptate bucataras

madi_marin 1

11.04.2010, 18:20

arata senzational.....

Oana 1

11.04.2010, 18:26

Wow, ce sa zic...Demential Bravo

rivka 1

11.04.2010, 19:12

ietete ce poze faineeeeee!

ce va mai petreceti, fain fain !

gaby_duceag 1

11.04.2010, 19:29

de asta as vrea si eu,acumsi pt reteta si pt chef.penultima poza n-o deschid ca are semne obscene

Bunica 1

11.04.2010, 19:40

Daca nu era penultima poza puteam sa spun ca a fost perfect. Dar facand abstractie , totul e super! Trebuie sa ai rabdare si timp pentru a prepara asa bunatate. Cred totusi ca 30 kg. condimente sunt cam multe.,

theodora 1

11.04.2010, 20:36

prepararea in sine cum ai prezentat-o este un ritual

Dana Cristea - pusikmea 1

11.04.2010, 22:23

mama ce-i aici, bn k nu vede sotul meu k ar innebunii de pofta, pt el cea mai buna leguma e porcul

nadina73 1

11.04.2010, 22:32

felicitari asta da arata grozav de bine

hangiu 1

11.04.2010, 23:28

scuzati pentru poza obscena dar pe uni dintre noi ia doborat oboseala(alcoolu batal vina)

mihaelar63 1

12.04.2010, 00:34

eu cred ca in cele 30 kg de condimente este inclusa si naveta de ,, ursus ,, din penultima poza

hangiu 1

12.04.2010, 21:20

Purcelu are 30kg fratilor nu condimentele egresala de tipar

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:22

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:47

tare bun e si ce bine arata,nota 10+

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc la tigaie reteta ungureasca