Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de hangiu in Porc, 11 Apr 2010 | 90855 vizualizari
Bucataras 1
Trebuie sa recunosc ca ati facut arta acolo
ela 1
ai dreptate bucataras
madi_marin 1
arata senzational.....
Oana 1
Wow, ce sa zic...Demential Bravo
rivka 1
ietete ce poze faineeeeee! ce va mai petreceti, fain fain !
gaby_duceag 1
de asta as vrea si eu,acumsi pt reteta si pt chef.penultima poza n-o deschid ca are semne obscene
Bunica 1
Daca nu era penultima poza puteam sa spun ca a fost perfect. Dar facand abstractie , totul e super! Trebuie sa ai rabdare si timp pentru a prepara asa bunatate. Cred totusi ca 30 kg. condimente sunt cam multe.,
theodora 1
prepararea in sine cum ai prezentat-o este un ritual
Dana Cristea - pusikmea 1
mama ce-i aici, bn k nu vede sotul meu k ar innebunii de pofta, pt el cea mai buna leguma e porcul
nadina73 1
felicitari asta da arata grozav de bine
hangiu 1
scuzati pentru poza obscena dar pe uni dintre noi ia doborat oboseala(alcoolu batal vina)
mihaelar63 1
eu cred ca in cele 30 kg de condimente este inclusa si naveta de ,, ursus ,, din penultima poza
Purcelu are 30kg fratilor nu condimentele egresala de tipar
andreea_angelo 1
tare bun e si ce bine arata,nota 10+
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:34
de Caty 2
ieri la 19:36
de laura_n 7
ieri la 15:43
ieri la 11:22
pe 30.06 la 22:09
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Caty
vasimur
Laly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MadalinaPaula 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!