Creme Brulee (Crema de zahar ars)

de MyCookingLife in Prajituri, 2 Feb 2012 | 8103 vizualizari

COMENTARII (31)

Ina 1

02.02.2012, 05:47

Toata lumea face, dar tu pui mereu un plus, in tot ce faci Felicitari!

Miha 1

02.02.2012, 09:12

Super!

Miha 1

02.02.2012, 09:15

Sa scrii si de lapte, la modul de preparare.

Ubulika 1

02.02.2012, 09:32

super!!

mikidaniro 1

02.02.2012, 09:50

Arata deIicios!!

Lau 1

02.02.2012, 10:03

superba prezentarea

mamaieelena 1

02.02.2012, 10:22

frumos a iesit

Maria68 1

02.02.2012, 10:33

superb

soryna1981 1

02.02.2012, 10:38

A trecut ceva timp de cand nu am mai facut....dar este tare bun

MotanLaOale 1

02.02.2012, 10:55

excelenta

Rocsi 1

02.02.2012, 11:05

waww ce bine arata!!

MyCookingLife 1

02.02.2012, 11:12

Va multumesc!

MyCookingLife 1

02.02.2012, 11:13

@miha: Multumesc pentru atentionare! Voi scrie imediat! Stii tu - graba strica treaba!

MyCookingLife 1

02.02.2012, 11:15

@Ina: Wow, Ina, frumos spus, dar e prea mult pentru mine! Eu sunt novice in ale bucatariei! Multumesc pentru apreciere!

diana_k 1

02.02.2012, 11:24

lia maria 1

02.02.2012, 11:30

super

gaby_gabytza 1

02.02.2012, 12:26

Place

MyCookingLife 1

02.02.2012, 19:56

Multumesc!

diaconta 1

02.02.2012, 20:03

parca le-ai desenat

MyCookingLife 1

02.02.2012, 22:37

@Dia: da, cu lingura si furculita!

Oana 1

03.02.2012, 09:47

Delicioasa!

gaby_duceag 1

03.02.2012, 09:49

Ce prezentare mişto!

MyCookingLife 1

03.02.2012, 10:33

Multumesc!

mena29 1

03.02.2012, 12:51

Minunata prezentare

anomisana 1

03.02.2012, 20:51

Desertul ăsta este foarte bun, prezentarea minunată.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars