Crema de zahar ars in miniforme

de ExploraCuisine in Prajituri, 1 Mar 2011 | 6133 vizualizari

COMENTARII (14)

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 19:25

la multi ani!!! O primavara plina de bucurii

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 19:27

Multumesc Mihaela, la fel iti doresc!!!

marcela1979 1

01.03.2011, 19:32

vreau si eu crema de zahar ars la multi ani de martisor

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 19:34

Mersi varamea, la multi ani si tie si o primavara calduroasa si cu multe impliniri iti doresc! Pune mana si fa si tu ca e tare simplu de facut!

MotanLaOale 1

01.03.2011, 20:41

divainbucatarie 1

01.03.2011, 20:55

MIUTA 1

01.03.2011, 20:55

Foarte bun

Lau 1

01.03.2011, 21:47

superb,mie nu imi iese niciodata crema asta,felicitari

RuxyRux 1

01.03.2011, 21:49

E atat de delicioasa

cismaru_nicoleta 1

01.03.2011, 22:00

O primavara minunata si tie ...
vreau si eu o bucatica

ExploraCuisine 1

01.03.2011, 22:37

Fetelor, multumesc pentru aprecieri, este un desert foarte gustos si numai potrivit pentru azi
Sufletista, sa stii ca e tare simplu de facut crema de zahar ars, daca nu ai forme mici, poti cauta o reteta pentru o cantitate mai mare, iese garantat!

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:43

ce bine arata

elena1988 1

02.03.2011, 11:04

LUK 1

02.03.2011, 12:34

minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars