Crema de zahar ars, cu miez de nuca

de Ina in Dulciuri, 18 Apr 2011 | 9615 vizualizari

COMENTARII (40)

diaconta 1

19.04.2011, 20:04

moooooama ai luat toata recolta gainilor,dar a meritat faina rau

Ina 1

19.04.2011, 21:00

Sor'mea, stii tu ce stii....

Ina 1

19.04.2011, 21:04

Dia', recolta de oua e mult mai mare, am vreo 300 de oua . Ce-am pus eu la crema iau intr-o zi de la gaini

Ina 1

19.04.2011, 21:06

hai, o zi si-un sfert

gaby_duceag 1

19.04.2011, 21:08

oliooo, io nu am citit-o
18 oua????
mai bine pun o closca)))))))))))))))))))))

mena29 1

19.04.2011, 21:20

Ina 1

19.04.2011, 21:38

Ina 1

19.04.2011, 21:39

9 oua la litrul de lapte, ma' Iese ca un tort

Adelutza12 1

20.04.2011, 21:44

Mi-am facut si eu cont.
Mmmm ce bun a fost .

Ina 1

20.04.2011, 22:10

)) Uratooo, ce cautzi aici? )) Ia sa-ti pozezi bunatatzile si sa le pui aici

diaconta 1

20.04.2011, 22:16

"18 oua????
mai bine pun o closca" ...da de unde closca??

elena1988 1

21.04.2011, 09:42

epurasha2bb 1

21.04.2011, 09:57

wow ce bunatate!

Panacris 1

30.11.2013, 09:37

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 10:04

ce bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Danutz