Crema de zahar ars

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 6 Mai 2014 | 4238 vizualizari

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:44

VA pup cu drag! Multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:45

Meri cu mare placere

Dya Daniela Andrei 1

06.05.2014, 20:46

Cleme, trage o fuga dupa cuc! Poate te multumeste si pe tine

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:57

Mmm, ce pofta mi-ai facut!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2014, 14:37

cernovada 1

10.05.2014, 21:23

Cat timp se coace?

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2014, 22:23

Asa cum spuneam la tipsuri, la urmatoarea incercare o voi lasa mai mult timp la o temperatura mai mica. Aici am copt-o la 180 de grade pentru 40 de minute , insa a fost mult prea mult (a fost si prima incercare de altfel). Astfel, pe viitor, as alege un maxim de 150 de grade cu 40-50 de minute sau un 180 de grade cu 20 de minute

cernovada 1

10.05.2014, 23:07

Merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătite din suc de sfeclă umplute cu cremă de brânză dulce