Crema Catalana

de Vyoleta in Dulciuri, 22 Aug 2011 | 5934 vizualizari

COMENTARII (12)

jolygina 1

23.08.2011, 08:04

interesant

gaby_duceag 1

23.08.2011, 08:30

Am facut si eu, e tare buna, insa spre deosebire de reteta de fatza eu am trecut crema printr-o sita fina, am dat-o la rece iar cand am scos-o am presarat un strat de zahar deasupra si l-am caramelizat.
E de mare efect, crede-ma.
Nu facusem decat 3 boluri si n-am apucat sa le fac poza.

Oana 1

23.08.2011, 09:25

Mmm, ce bun! Gabitzo, pai daca ai cu ce sa caramelizezi

Anamaria7 1

23.08.2011, 09:27

deliciu

gaby_duceag 1

23.08.2011, 09:28


Onutzo, in reteta scria c-o poti baga, daca n-ai chistol ), la cuptor.

divainbucatarie 1

23.08.2011, 09:33

Rocsi 1

23.08.2011, 11:06

alinutzika 1

23.08.2011, 16:51

interesant

mirela0911 1

23.08.2011, 20:32

buna crema

Lau 1

23.08.2011, 21:20

place

adry88 1

24.08.2011, 10:52

place

Bya Ralu 1

22.08.2012, 20:41

eu papam in italia,dar cu zahar deasupra flambat

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]